Over CLAASJE/

Hoe ik Mensen Mee krijg ... Zo krijg ik Mensen Mee ... Hier krijg ik Mensen Mee ... Ik krijg Mensen Mee ... Hoe ik Mensen Mee krijg ... Zo krijg ik Mensen Mee ... Hier krijg ik Mensen Mee ... Ik krijg Mensen Mee Hoe ik Mensen Mee krijg ... Zo krijg ik Mensen Mee ... Hier krijg ik Mensen Mee ... Ik krijg Mensen Mee ... Hoe ik Mensen Mee krijg ... Zo krijg ik Mensen Mee ... Hier krijg ik Mensen Mee ... Ik krijg Mensen Mee

Volg je nieuwsgierigheid

Mensen Mee, daar gaat het om in de projecten waar ik bij betrokken ben als procesbegeleider en projectleider.

De eerste stap is meegaan. Daarna volgen andere vormen van Mensen Mee. Meenemen, meekrijgen, meedoen, meedenken, mee in beweging, meepraten, meemaken, meewillen.

Ik help organisaties met Mensen Mee. Ik geef vorm aan de energie, ideeën en taal die nodig zijn om mensen mee te laten doen of mee te krijgen in projecten en organisaties. Ik kies voor een persoonlijke benadering en leg relevante verbindingen tussen mensen en organisaties. Mijn enthousiasme, creativiteit en heldere communicatie helpen daarbij.

Iedereen kan een zinvolle bijdrage leveren aan de wereld. Ik vind het een uitdaging om mensen daar bewust van te maken. Zo neem ik Mensen Mee in projecten waar ze zelf een vonkje nieuwsgierigheid of urgentie voelen en ontstaat meerwaarde, succesvolle participatie én energie voor jouw organisatie, je project én voor de mensen die meedoen. 

Participatie in praktijk
"Door gelijkwaardigheid en persoonlijk contact krijg je Mensen Mee."
Nieuwsgierig geworden?
Als je je nieuwsgierigheid volgt, komen er nieuwe dingen op je pad.
Waar ben jij nieuwsgierig naar?