Naar Buiten in Beinum

Gemeente Doesburg en Waterschap Rijn en IJssel
Hoe ik Mensen Mee krijg ... Zo krijg ik Mensen Mee ... Hier krijg ik Mensen Mee ... Ik krijg Mensen Mee ... Hoe ik Mensen Mee krijg ... Zo krijg ik Mensen Mee ... Hier krijg ik Mensen Mee ... Ik krijg Mensen Mee Hoe ik Mensen Mee krijg ... Zo krijg ik Mensen Mee ... Hier krijg ik Mensen Mee ... Ik krijg Mensen Mee ... Hoe ik Mensen Mee krijg ... Zo krijg ik Mensen Mee ... Hier krijg ik Mensen Mee ... Ik krijg Mensen Mee

Ik ben proces- en partipatiebegeleider van Naar Buiten in Beinum. Ik ben de schakel tussen de bewoners en het projectteam, begeleid het proces en verzorg de communicatie.

‘Ontwerp met andere wijkbewoners, gemeente Doesburg en Waterschap Rijn en IJssel nieuwe ruimte voor groen, spelen, water en bewegen in Beinum. Kom naar De Wetelaar en doe mee!’ Dit was de uitnodigingstekst die in maart 2019 aan alle wijkbewoners van Beinum werd gestuurd. Het was het begin van het project ‘Naar Buiten in Beinum’, waarmee gemeente Doesburg en Waterschap Rijn en IJssel een boost willen geven aan het groen en water in de wijk.

Naar Buiten in Beinum startte in maart 2019 met een workshop voor kinderen, een ontwerpprogramma voor wijkbewoners en een wijkexpositie. Tijdens die bijeenkomsten verzamelden we input voor de visie. Door ontwerpsessies, met direct omwonenden van kleinere gebieden, ontwikkelen we de visie verder tot uitvoeringsontwerpen.

In dit project werk ik nauw samen met landschapsarchitect Guido Baten van Buro Ontwerp en Omgeving.