MPower Zutphen

Zutphense Uitdaging
Hoe ik Mensen Mee krijg ... Zo krijg ik Mensen Mee ... Hier krijg ik Mensen Mee ... Ik krijg Mensen Mee ... Hoe ik Mensen Mee krijg ... Zo krijg ik Mensen Mee ... Hier krijg ik Mensen Mee ... Ik krijg Mensen Mee Hoe ik Mensen Mee krijg ... Zo krijg ik Mensen Mee ... Hier krijg ik Mensen Mee ... Ik krijg Mensen Mee ... Hoe ik Mensen Mee krijg ... Zo krijg ik Mensen Mee ... Hier krijg ik Mensen Mee ... Ik krijg Mensen Mee

Spin in het web bij Mpower

Voor Mpower ben ik projectleider. Ik zorg voor het eerste contact met alle nieuwe aanvragen en mensen die willen bijdragen.  

Mpower is een stichting die sociale (burger-)initiatieven in Zutphen ondersteunt. De ondersteuning van Mpower komt in twee vormen: een online platform en het Mpowermodel.

Het online platform is het digitale marktplein waar initiatieven zich presenteren. Mpower maakt maatschappelijke initiatieven zichtbaar. Daarnaast legt Mpower verbindingen met een sterk netwerk van inwoners, organisaties en instellingen. We stellen het lokale netwerk in staat eenvoudiger bij te dragen aan maatschappelijk initiatief. 

Het Mpowermodel is een integraal stappenplan, dat alle fases van een project belicht van start tot financiering. Een groeicoach begeleidt ieder project door deze fases heen. Zo kunnen initiatieven groeien tot succesvolle en bestendige projecten.